За Мен

Здравей те, казвам се Костадин Цветков и съм квалифициран нутриционист.
Още от ранна юношеска възраст, открих страстта си към диетологията, тренировките и зравословния начин на живот. След завършване на гимназията, заминах да изучавам Диетология в Борнмът, Англия, където преминах през изключително много трудности и изпитания, благодарение на които натрупах необходимите знания и опит, за да помагам на хора от цял свят.
Изкарах стаж като нутриционист в голям спортен комплекс в Борнмът, където се сблъсках с хора от различни етноси и възрастови групи. След четири незабравими години, завърших с отличен успех и се дипломирах като професионален нутриционист, регистриран в асоциацията на нутриционистите във Великобритания.

Практикувал съм в Англия, Франция и България. Най-големите ми сили са неимоверното ми желание да помагам на хората да постигнат своите цели и отдадеността ми към професията нутриционист. Аз ще ви помогна независимо дали се нуждаете от помощ при нарушено здравословно състояние, затлъстяване и наднормено тегло, хормонален дисбаланс, липса на микронутриенти или желаете да максимизирате вашето здраве с цел предотвратяване на заболявания.

Свържете се с мен и започнете да вървите по пътя на здравето.